Lyxbyggen utanför tullarna

Det blir allt mer populär att bygga bostäder med lyxigheter och bekvämligheter som gym, reception och spaavdelning. I ett par år har dessa bostäder funnits i Stockholms innerstad men de börjar nu synas även på andra håll.

1178404-pool-side-balcony

Nu har man börjat bygga lyxbostäder utanför tullarna, skriver Mitt i Stockholm. I ett industriområde i västra Liljeholmen byggs nämligen en ny stadsdel och en gammal kolsyrefabrik byggs om till lägenheter. I huset med lägenheterna kommer det finnas en reception, ett gym och ett gemensamt allrum. Samma företag som bygger den här bostaden har tidigare byggt hus på Östermalm och i Vasastan. Bygget i Liljeholmen är dock bland de första i sitt slag som byggs utanför tullarna. Ett liknande lyxboende finns sedan tidigare även vid Telefonplan och i den fastigheten finns utekök, loungedelar och takterrasser med jacuzzi.

Lyx med utomhusspa

Om det inte finns ett sådant här lyxbygge i närheten av där man vill bo, kan man fixa sina bekvämligheter på egen hand. Till exempel kan den som vill lyxa till det ordentligt köpa ett utomhusspa till bra pris på nätet. Den allra bästa sidan att köpa ett sådant spa på är Badspecialisten och de har även massor av andra lyxiga installationer på sin hemsida. För att se mer av deras utbud och läsa mer om företaget kan man klicka här.

Fixa det enkla hemmagymmet

För den som även vill ha lyxen av att ha ett gym hemma finns det enkla knep att ta till. Man behöver faktiskt inte kosta på sig stora och dyra maskiner. Det räcker gott och väl att investera i ett par riktigt bra prylar som är bärbara. Dessa kan till exempel vara vikter, en pilatesboll, en yogamatta och ett par kettlebells, skriver Metro.