Inredning hösten 2019

2019 bjuder på trender i hållbarhetens tecken där miljötänk och naturliga material står i fokus. Neutrala färger blandade med retroprylar i färgstarka mönster tillsammans med gröna växter skapar den rätta känslan.

Om du inte vill lägga tid och pengar på en totalrenovering av ditt hem går det att förnya hemmet med enkla medel. Hos Nolhaga hem hittar du inredningsdetaljer av högsta kvalité till bra priser och du kan enkelt leta dig fram till dina favoritprodukter som passar ditt hem. Varför inte skapa en mysig höstkänsla med en skön pläd och några mjuka kuddar där du kan kura i soffan framför senaste avsnittet av din favoritserie?

Inredningstrender hösten 2019

Inredningsåret 2019 bjuder på flera olika trender med både dämpade neutrala färgtoner och lekfullt och färgglatt. Beige och ljust grått kombineras med nedtonade gröna nyanser på väggarna tillsammans med mjuka mattor och tjocka gardiner. Inredningsdetaljer med torkade växter i grov keramik och möbler i rotting hör också till trenderna i höst. Att inreda med gröna växter ligger rätt i tiden och de hjälper dessutom till att rena luften i ditt hem. Välj en tålig sort som klarar det svenska höstmörkret och det torra inomhusklimatet utan att du behöver vattna stup i kvarten. Mjuka möbler i runda former är trendiga och vad passar väl bättre än att kombinera en mjuk och skön fåtölj med en pläd och ett litet bord vid sidan av där tekoppen och den spännande boken kan placeras när du njuter av avkopplande höstdagar?

Hållbarhet och miljö

Miljön är i fokus och det finns flera sätt att göra bra miljöval som till exempel att välja material med kvalitet som håller länge. Att undvika att byta ut ett nytt kök eller badrum och istället fräscha upp med nya handdukar, mattor eller gardiner gör också att miljöpåverkan blir lägre.