Arga snickaren kritiseras

Hantverkare är vana vid att få kritik, men en som däremot är mer van att ge kritik än att få kritik själv är dock Anders ”Arga snickaren” Öfvergård som nu kritiseras av ingen mindre än Anna Book som medverkade i programserien ”Arga Snickaren – VIP” – enligt henne är ombyggnationen av hennes kök som snickaren och produktionen genomförde ett rent fuskbygge.

1035160-screws-and-screwdriverTv-byggare förstörde hem” skrev vi nyligen och berättade då om hur en familj som medverkade i tv-programmet ”Sveriges fulaste hem” fick sitt kök renoverat och sedan efter programmet inte kan använda varken kök eller sitt hem. Den byggaren rev nämligen en bärande vägg och försökte lösa det hela med att sätta två bärande plankor istället, och det fungerade inte. Familjen lever numera med rasrisk och är rädda för att vistas i sitt eget hem. Riktigt så illa är det dock inte för Anna Book, men hon väljer i alla fall att kalla Anders ”Arga snickaren” Öfvergårds ombyggnation av hennes kök för ett fuskbygge. När hon medverkade i programserien ”Arga Snickaren – VIP” fick hon nämligen hjälp av honom och produktionen att renovera i köket – och visst blev det snyggt, men bra blev det dessvärre inte.

”Artisten uppger att familjens köksö har en stor spricka, att matbordet bytts ut flera gånger, att kylskåpet gått sönder och att diskmaskinen inte har fungerat. Även ett skåp som sattes upp i programmet har inte gått att använda, då Book varit rädd att det ska rasa ihop. Inte heller familjens spis fungerar som den ska, något som gör att Anna Book har fått svårare att laga mat.” läs mer här.

Nej. Anna Book är inte nöjd med tv-programmets insats. Till Expressen uppger hon att hon anser att det hela är ett fuskbygge och att hon tycker att det är tråkigt att det blivit som det blivit med det hela. Bland annat säger hon att hon inte tror att det undgått någon om hur hon älskar att laga mat och baka – men att hon nu på grund av Arga snickarens slarv inte haft möjlighet att göra detta. Som tur är har produktionen gått med på att renovera hennes hem igen, så vi får hoppas att del två blir bättre och upp till Anna förväntningar!